lunes, 24 de octubre de 2011

CLOENDA XXVIII XALLENG DE VETERANS 2011



Benvolguts companys:


El proper dia 19 de novembre, a les 20,30 hores es durà a terme el Lliurament de Trofeus de la XXVIII Xallenge de Veterans i Copa Catalana de Ciclisme Veterà. Tots els assistents, tindran trofeu.

L’acte tindrà lloc al restaurant: Masia de Reixac (Ctra. De la Roca Km 9)

MENÚ

Calamars romana, assortiment d’ olives, patates xips, croquetes, gambes salades, patates all i oli, llonganissa de Vic, galetes, pinya amb pernil, sangria, còctel de cava, cervesa, etc.

Assortiment d’ Embotits

(Quart de Tripes)

Vedella amb bolets

Pastís de celebració

Vins negres, Blancs d’ agulla, Aigua Mineral, Cava brut Natura, Cafè, Assortiment de licors

Preu 40 €



Trucar per confirmar assistència abans de 13 de novembre

Tel: 615.33.49.30 – 671.548.363 - 93.305.03.69

El Mengüi diu:
En aquests temps tan delicats a nivell federatiu, és molt interessant per part dels Veterans, unir-nos aquest dia el màxim nombre possible, per donar força i suport a la nostra categoria.

La unió fa la força.



4 comentarios:

Anónimo dijo...

Jo ving participant de la festa dels veterans des de l'any 1994 i com no pot ser d'altre forma aquest any, si deu vol tambè hi sere

apa, ens hi veiem

Jordi Sogas

Anónimo dijo...

Sou l'enveja del ciclisme. L'organització, els invitats, la qualitat dels trofeus, el sorteig, l'escenari, l'ambient, seguiu així, sou collonuts.
Un M30 (futur veterà)

Anónimo dijo...

Escoltem. A mi lo que mes m'agrada es el assortiment d'embutits. L'altre ,que vols qu'et digui. A on sigui una bona taule de colesterol pots treure el reste.
Jordi Cunill i Pernil

Mengüi , Joan J.Mengual dijo...

Escolta Jordi Pernil i Cunill, m'agrada el teu sentit de l'humor. Pensa a demas que com som la joventut del pilot, ho fem per donar-los peixet als xavals